Választási hírek

Közéleti kabaré és beszélgetések – indul a kampányunk!

Elindult a Magyar Mozgalom kampánysorozata, amelynek keretében rendhagyó rendezvényeink lesznek több vajdasági településen is. Egyes helyszíneken vendégeink megtekinthetik az Abszurdisztán című közéleti kabarét, amelynek szereplői: Pesitz Mónika és Mezei Zoltán. Az előadást Mezei Zoltán és Szőke Attila írták, és ennek részeként elhangzik Kókai Péter: Faszállítók című szövegének feldolgozása is. Az előadást Szőke Attila rendezte.

Ezen a héten a következő helyszíneken várjuk az érdeklődő polgárokat, illetve az Önök képviselőit:

- Április 8-án, pénteken, Kispiacon a Művelődési Otthonban lesz lakossági fórum 19 órától. A rendezvény vendégei: Szabó József és Sándor József valamint a Magyar Mozgalom magyarkanizsai községi listájának jelöltjei.

- Április 9-én, szombaton, Topolyán a Művelődési Ház kiállítótermében 18 órától várjuk az érdeklődőket. Az esten megtekinthető lesz az Abszurdisztán című előadás, ezt követően a polgárokkal Varga László, Korhecz Tamás és a Magyar Mozgalom topolyai községi listájának jelöltjei beszélgetnek.

- Április 10-én, vasárnap, Csantavéren a Színházteremben 20 órától megtekinthető lesz az Abszurdisztán című előadás, ami után Maglai Jenő, Varga László, Szabó Lality Dóra és a Mozgalom a polgári Szabadkáért lista képviselőjelöltjei beszélgetnek a polgárokkal.