Csatlakozás

Kedves Csatlakozó!

Örülünk, hogy érdeklődik a Magyar Mozgalom iránt. Amennyiben szeretne csatlakozni a Mozgalomhoz, kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot (online vagy nyomtatott formában), s juttassa el hozzánk a „Csatlakozom” gomb megnyomásával, vagy az aláírt, eredeti adatlap postázásával, illetve személyes átadásával a Magyar Mozgalom irodájában.
Az adatlapon a „*”-gal jelölt mezők kitöltése kötelező, ezek nélkül a rendszer nem fogadja el a csatlakozási nyilatkozatát.
Amennyiben nem ismer olyan alapítót, aki támogatná az Ön csatlakozását (az alapítók jegyzéke megtalálható a honlap „Rólunk / Alapítók” címszava alatt), kérjük, jelezze ezt az info@magyarmozgalom.rs e-mail címen, s az egyik alapítónk felkeresi Önt egy személyes beszélgetésre.
A csatlakozásával kapcsolatos döntésről egy-két héten belül értesíteni fogjuk Önt.
Amennyiben a csatlakozási szándék kinyilvánítása eredetileg online formában történt meg, a tagsági jog akkor válik hivatalossá, amikor az erről szóló nyilatkozat aláírt példánya is megérkezik hozzánk.
A Mozgalom a tagjairól belső, nem nyilvános nyilvántartást vezet, az adatokat a személyes adatok védelméről szóló jogszabállyal összhangban tárolja, és kizárólag a törvény által engedélyezett célokra használhatja.

 

Csatlakozási nyilatkozat

Alulírott ezennel kijelentem, hogy csatlakozom a Magyar Mozgalomhoz, elfogadom és támogatom ennek a civil mozgalomnak a Hitvallását, és lehetőségeimhez mérten tevőleg szeretnék hozzájárulni a Hitvallásban megfogalmazott törekvések, célok és értékek megvalósításához.

Dokumentum Letöltése