Hírfolyam

Segítsünk a rászorulókon!

Bárki támogathatja a Magyar Mozgalom emberbaráti tevékenységét

 

Egyre élénkebb munkát fejt ki a Magyar Mozgalom karitatív tevékenységgel foglalkozó csapata, az utóbbi időkben számos rászorulónak nyújtottak segítséget.

Az aktivitás a Magyar Mozgalom irodájában (Georgi Dimitrov 2/a) tartott ruhaosztással kezdődött, amelyet március óta rendszeresen megtartanak, minden hónap utolsó péntekén - nagy sikerrel.  A fokozott érdeklődés miatt ez a típusú emberbaráti tevékenység már ki is nőtte a Mozgalom irodájának kereteit:  a ruhaosztást a Peščara helyi közösség épületében is megszervezték, de megteremtették a ruhaosztás lehetőségét Nagyradanovácon és Topolyán is.

A jószándékú adományozóknak köszönhetően a lelkes csapat lehetőséget kapott arra is, hogy bútorokat adományozhasson a rászorulóknak. Ily módon sikerült segíteniük a Zorka és  Újfalu helyi közösségekben egy-egy héttagú családon, Bajmokon egy öttagú családon, Verušićon egy egyedülálló édesanyán és fián, Moravicán egy leendő édesanyának és a Zorka helyi közösségben Nándor bácsin is.

A csapat természetesen minden egyes adományozónak hálás a felkínált segítségért, de  külön is szeretne  köszönetet mondani Bálint Róbertnek, Csaba Irénnek, Dukai Istvánnak, Cviján Dánielnek, Papp Erikának, Borbély Margitnak, Csernik Árpádnak, Jávor Pálnak, Cseszko Árpádnak és Huzsvár Józsefnek.

Amennyiben valaki szeretné támogatni a Magyar Mozgalom karitatív tevékenységét,  egy használaton kívüli bútorral,  egy háztartási eszközzel, vagy akár egy kinőtt ruhával, jelentkezzen a 060/0522-237 telefonszámon.