Hírfolyam

Lemondások Bajmokon

Tisztelt polgártársak!

A Magyar Mozgalom bajmoki helyi szervezete úgy döntött, hogy képviselői a jövőben nem vesznek részt a helyi közösség Tanácsának és Közgyűlésének munkájában. Ez azt jelenti, hogy tagjaink, akik a legutóbbi választásokon a polgárok döntése értelmében a helyi közösség Közgyűlésének, majd Tanácsának tagjai lettek, benyújtják visszavonhatatlan lemondásukat tisztségeikre. Ennek nagyon egyszerű a magyarázata. Az elmúlt egy év során bebizonyosodott, hogy a városi hatalom nem hallgatja meg a bajmokiakat és nem is hajlandó azok mindennapi gondjainak megoldásával foglalkozni. A helyi közösség tagjait többé semmiről nem kérdezik, minden kizárólag pártvonalon működik, ezért semmi értelme részt venni a hamis demokrácia eme paródiájában.

Köszönetet szeretnénk mondani az eddigi korrekt együttműködésért Borislav Petrovićnak a helyi közösség Közgyűlése elnökének, de úgy gondoljuk, hogy az ő eddigi és jövőbeni erőfeszítései sem változtatják meg a városi hatalom alkalmatlanságát Bajmok és polgárai problémáinak megoldásában. Az előttünk álló időszakban minden erőfeszítésünket arra fordítjuk, hogy Bajmok elnyerje a városi község státusát, amivel saját hatáskörei és saját költségvetése lenne. Csak ez jelent reményt arra vonatkozóan, hogy megállítsuk a város drasztikus leépülését, amely minden területen tapasztalható.

A helyi közösség működése jelen formájában hatáskörök és anyagi támogatás nélkül valamint a városi hatalom segítsége nélkül értelmét veszti. Bízunk benne, hogy Önök megértik döntésünket, egyben számítunk minden bajmoki polgár támogatására közös harcunk során, amelynek célja, hogy Bajmok ismét városi község lehessen.

Bajmok, 2017. augusztus 1.

A Magyar Mozgalom bajmoki helyi szervezete