Választási hírek

Valasztások 2016

Kedves tagunk! Támogatóink és szimpatizánsaink!

A Magyar Mozgalom február 27-i Közgyűlésén, vastapssal jutalmazott és óriási szavazattöbbséggel elfogadott elvi döntését – mely szerint mozgalmunk minden szinten indul a választásokon – most tudjuk valóra váltani.

Támogassa aláírásával az MM listáit! Hamarosan megkezdjük az aláírásgyűjtést, melynek pontos helyszíneiről és időpontjairól tájékoztatjuk Önöket. Addig is arra kérünk mindenkit, ne írjon alá más listáknak, mert ezzel elveszíti azt a jogot és lehetőséget, hogy a Magyar Mozgalmat támogathassa. Kérjük, hívja fel erre családja, rokonai és barátai figyelmét is.

A választói névjegyzékben levő adatait az államigazgatási és a helyi önkormányzati minisztérium honlapján ellenőrizheti (www.mduls.gov.rs), a következő módon: a honlap jobb felső sarkában található Provera upisa u jedinstveni birački spisak bannerre való kattintás után megnyíló ablakban a megfelelő helyre beírja a személyi számát. Ezt követően jelenik meg a képernyőn, hogy  melyik település melyik szavazóhelyén szavazhat. Az esetleges változásokat a lakhely szerinti helyi önkormányzatban kell bejelenteni.

Köszönjük!