Választási hírek

Elkészült az MM és a VMDK közös választási programja

Többhetes demokratikus alkotófolyamat eredményeként megszületett a Magyar Mozgalom és a VMDK által támogatott országos és tartományi jelöltlisták közös választási programja. A választási program megalkotásakor arra törekedtünk, hogy elkerüljük a szerbiai politikai pártokra jellemző magatartást: a nagyotmondást és a felelőtlen ígérgetést. Tiszteljük a választópolgárt, nem kívánunk nagyotmondásban versenyre kelni senkivel.

Programunk gyújtópontjában a fogyatkozó, a csalódott és a kilátástalanság érzésével küszködő vajdasági magyar emberek állnak. Elsősorban olyan intézkedéseket fogalmaztunk meg, amelyekhez előteremthetőek, vagy már most is rendelkezésre állnak a megfelelő erőforrások, és amelyek eredményes és következetes végrehajtásuk esetében érdemben javíthatnák közösségünk tagjainak helyzetét, önbecsülését, közérzetét és itthoni boldogulását.

Jelöltjeinknek megvan a hitük, tudásuk és energiájuk ahhoz, hogy a választók támogatásával és segítségével érdemben javítsanak közállapotainkon, hogy apró, de határozott lépésekkel előrehaladhassunk. Kérjük az embereket, hogy aki csak teheti, vegye a fáradságot, és ismerkedjen meg programunkkal. Mi komolyan gondoljuk az abban foglaltak megvalósítását.     

Dr. Varga László, Dr. Korhecz Tamás és Csonka Áron listavezetők