Választási hírek

Tisztelt tagságunk, támogatóink és szimpatizánsaink, kedves barátaim!

Tisztelt tagságunk, támogatóink és szimpatizánsaink, kedves barátaim!

Most már bizonyos, hogy valós közösségi igény alapján döntöttünk úgy, hogy a VMDK-val összefogva minden szinten elindulunk az április 24-ei választásokon és alternatívát kínálunk a nemzetben gondolkodó magyar embereknek.

Mindazonáltal kezdettől fogva tisztában voltunk azzal is, hogy embert próbáló feladat lesz eleget tenni az induláshoz szükséges feltételeknek. Árral szemben úszva, hatalmas lelkesedést, munkát és erőfeszítést igényelt a közel húszezer hiteles támogatói aláírás megszerzése, amelyekkel az önkormányzati, tartományi és köztársasági listáinkat támogatták a szavazópolgárok. Mára átadtuk az összes választási listánkat, a köztársaságit is, amelyet több mint tízezer választópolgár támogatott. Köszönjük mindenkinek a támogatást, a bátorságot és a bátorítást. Sajnos, az átadott aláírások egy része érvénytelennek bizonyult, egyes polgárok már előttünk másoknak is aláírtak, mások nem szerepelnek a pontatlan választói névjegyzéken. Listánk holnap délutánig kapott haladékot, hogy legalább 196 újabb támogató aláírást szerezzen.

Itt vagyunk a siker kapujában, egy lépésre, karnyújtásnyira az indulástól, ezért mindenkit arra kérünk, hogy holnap hozzon még egy aláírót, szimpatizánst, támogatót, és pótoljuk a hiányzó aláírásokat. Az út több mint 98%-át megtettük, tegyünk még egy lépést holnap!

Dr. Korhecz Tamás,

a Magyar Mozgalom társelnöke

 

ALÁÍRÁSGYŰJTÉSI helyszínek és időpontok:

MAGYARKANIZSA, а Magyar Mozgalom irodája (Kistemplom u. 6.)

2016. április 11. (hetfő), 8.00-11.00 óra

ZENTA, a Ci-Fi Civil Központ irodája (Fő tér 18.)

2016. április 11. (hetfő), 8.00-11.00 óra

KISHEGYES, a Király vendéglő terme

2016. április 11. (hétfő), 9.00-11.00 óra

SZABADKA, a Magyar Mozgalom irodája (Georgi Dimitrov 2/a.)

2016. április 11. (hétfő), 9.00-12.00 óra