Hírfolyam

Vasárnap válasszuk a változást, szavazzunk a Magyar Mozgalom listájára!

Ma éjféltől kampánycsend. November 4-én, vasárnap választás. Összegezzünk hát, röviden.

Köszönjük a választási felkészülés időszakában kapott figyelmet, bátorítást, minden jó szót! Köszönjük az aláíróinknak, hogy lehetőséget teremtettek arra, hogy a vajdasági magyarok november 4-én ne csupán szavazhassanak, de választhassanak is.

Kijelentjük: minden egyes aláírás mögött egy bátor ember áll.

Mert lássuk be, a soha nem tapasztalt politikai ellenszélben talán számukra is egyszerűbb lett volna szélárnyékba húzódni, de nem tették. Ez nem kevesebb, mint az elzárkózás, a bezárkózás, a közösségi döntéshozataltól való elidegenedés, a félelem feletti győzelem.

Kaptunk kritikát is. Az építő jellegűt köszönjünk, megszívleljük. Amennyiben hiányolták, hogy nem kerestük fel Önöket személyesen, kérjük, vegyék figyelembe, köztünk egyetlen főállású politikus sincs. Minden tevékenységünk mögött önkéntes munka áll. Amennyiben azt hiányolták, hogy az ismertető anyagunk nem jutott el Önökhöz, kérjük vegyék figyelembe, hogy az anyagi lehetőségeink végesek. Sem a Soros-alapítvány, sem más alapítvány pénzét nem kértük, nem költöttük. Sem kampányra, sem másra.

A versenyben lévő másik lista övön aluli ütéseivel nem kívánunk foglalkozni. A politikai ellehetetlenítésünket célzó módszereket sem kívánjuk felsorolni.

Ugyanakkor a kiskorúak kampánycélokra való felhasználását elítéljük és ennek kapcsán hivatalos lépéseket teszünk. Ilyenre vetemedni ugyanis még Szerbiában is alkotmányellenes.

Kérjük, hogy november 4-én vegyenek részt a választásokon. Mindazok, akik nem kapták meg a szavazási értesítést, ne bizonytalanodjanak el, személyazonosságot igazoló okmánnyal – igazolvánnyal vagy útlevéllel – jelenjenek meg a választóhelyen. A szavazásnak egyetlen előfeltétele van: a nevüknek szerepelnie kell a külön választói névjegyzéken.

És kérjük, hogy november 4-én a Magyar Mozgalom – Zsoldos Ferenc listára szavazzanak, karikázzák be a 2-est! Parancsoljunk közösen megálljt a közösségrombolásnak, a magyarok elűzésének, a pártpolitikai befolyásnak, a nemzeti és nemzetpolitikai hagyaték, jelen és jövő eladásának, elherdálásának.

A Magyar Mozgalom Elnöksége