Hírfolyam

Támogassa adója 1%-val a Magyar Mozgalmat

A Vajdaságban működő, szabadkai székhelyű Magyar Mozgalmat politikai kérdésekben is megnyilatkozó civil szervezetként hozta létre 2015 augusztus 20-án mintegy háromszáz, zömében értelmiségi magyar ember. Sorainkban egyaránt megtalálhatóak a VMSZ volt nagy tekintélyű politikusai, de olyan közéleti emberek, művészek, egyetemi tanárok, újságírók is, akik elégedetlenek a vajdasági magyar közállapotokkal és tenni szeretnének azok javításáért. Tagságunk azóta már a többszörösére növekedett. Értékrendünket a Hitvallás nevű alapdokumentumunkban fogalmaztuk meg, céljainkat részletesen leírtuk a Programunkban, mindezt megtalálhatja honlapunkon (www.magyarmozgalom.rs).

Képviselőink ott vannak a magyarkanizsai, az óbecsei, a szabadkai, a topolyai és a zentai képviselő-testületekben, és azokért a célokért küzdenek, amelyekkel a szavazóik megbízták őket: egy olyan Szerbiáért, Vajdaságért és vajdasági magyar közéletért, amely szabad, demokratikus, félelem nélküli, gyarapodó, és amely minden magyar embert értéknek és értékesnek tart.

Amennyiben a fenti célokat Ön is fontosnak tartja, kérjük támogassa szervezetünket magyarországi partnerszervezetünkön keresztül személyi jövedelemadójának 1%-ával (szervezet neve: Délvidékért Alapítvány, adószáma: 18130243-1-41).

Döntését megkönnyítendő mellékelten csatoljuk a tevékenységünket bemutató rövid leírást, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által kiadott rövid útmutatót.

Segítségét előre is köszönjük.

Maradunk tisztelettel:

    Garai Zsolt                     Joó-Horti Lívia                         

      társelnök                          társelnök                                  

Szabadka, 2018 január 19.