Hírfolyam

Támogassa adója 1%-val a Magyar Mozgalmat

Tisztelt anyaországi polgártársunk!

A Vajdaságban működő, szabadkai székhelyű Magyar Mozgalmat politikai kérdésekben is megnyilatkozó civil szervezetként (de nem pártként!) hozta létre  2015. augusztus 20-án mintegy háromszáz, zömében értelmiségi magyar ember. Sorainkban egyaránt megtalálhatóak nagy tekintélyű politikusok, de olyan közéleti emberek, művészek, egyetemi tanárok, újságírók is, akik elégedetlenek a vajdasági magyar közállapotokkal és változtatni szeretnének. Tagságunk azóta már a többszörösére növekedett. Értékrendünket a Hitvallás nevű alapdokumentumunkban fogalmaztuk meg, céljainkat részletesen leírtuk a Programunkban.

Képviselőink ott vannak a magyarkanizsai, az óbecsei, a szabadkai, a topolyai és a zentai képviselő-testületekben, és azokért a célokért küzdenek, amelyekkel a szavazóik megbízták őket: egy olyan Szerbiáért, Vajdaságért és vajdasági magyar közéletért, amely szabad, demokratikus, félelem nélküli, gyarapodó, és amely minden magyar embert értéknek és értékesnek tart.

Amennyiben a fenti célokat Ön is fontosnak tartja, kérjük, támogassa szervezetünket magyarországi partnerszervezetünkön keresztül személyi jövedelemadójának 1 %-ával (szervezet neve: Délvidékért Alapítvány, adószáma: 18130243-1-41).

Döntését megkönnyítendő mellékeljük az egyesületünket, illetve eddigi tevékenységünket bemutató leírást, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által az 1 %-os felajánlással kapcsolatban kiadott rövid útmutatót és részletes tájékoztatót.

Segítségét előre is köszönjük.

Maradunk tisztelettel: Garai Zsolt, Joó-Horti Lívia és Zsoldos Ferenc társelnökök

http://www.magyarmozgalom.rs/article_userfiles/files_1103/nav_tajekoztato.pdf

http://www.magyarmozgalom.rs/article_userfiles/files_1103/mm_tevekenyseg.doc