Hírfolyam

Köszönjük!

A Magyar Mozgalom közleménye a határhelyzettel kapcsolatban

Közösségi oldalak bejegyzései, ismerősök és barátok üzenetei, a helyszínről érkező jelentések egyaránt arról számoltak be, hogy szombaton, november 18-án történt „valami” a szerb-magyar határátkelőkön, elsősorban  a Horgos 1 és Horgos 2 átkelőhelyek magyar oldalán. A kishatárátkelőn például két kapu is dolgozott egyszerre, amire harcedzett határátkelők szerint már emberemlékezet óta nem volt példa, és Horgos 1-en is olajozottan ment az ellenőrzés és a forgalom.

Azok után, hogy a Magyar Mozgalom a közelmúltban levelet intézett Magyarország három közjogi méltóságához az átkelőhelyeken tapasztalt áldatlan helyzet kezelése érdekében, majd szerzői írásban foglalkozott a témával, ezt követően pedig levelet intézett valamennyi magyarországi parlamenti párthoz, azt kérve, vessék be politikai befolyásukat a helyzet rendezése érdekében, mi mást mondhatnánk, mint: köszönjük!

Köszönjük az utazók nevében, köszönjük, hogy szavunk elért az illetékesekhez, köszönjük mindazoknak, akik bármit is tettek az ügy érdekében, és nem utolsósorban köszönjük, hogy fáradozásunk és tevékenységünk nem bizonyult hiábavalónak.